Residentie Heys LOGO

Over

De drie grootste troeven van Residentie Heys:

  • Rustig en uiterst centraal gelegen op de dijk van Knokke-Heist
  • Frontaal zeezicht 
  • Kleinschalige residentie van 9 bouwlagen

Ontdek de ultieme luxe van wonen aan de Belgische kust in onze exclusieve kleinschalige nieuwbouwresidentie in het prachtige Knokke-Heist. Een unieke kans op adembenemend frontaal zeezicht dat de horizon kust met ongeëvenaarde schoonheid.

Residentie HEYS is gelegen naast het prestigieuze Directeur Generaal Willemspark en in de directe nabijheid van het befaamde 2-sterren restaurant Bartholomeus.

De ruime terrassen van de residentie bieden een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de Noordzee. Het perfecte verlengstuk van je modern appartement.

De architectuur van de residentie wordt vormgegeven door het gerenommeerde bureau Arcas, dat bekend staat om zijn verfijnde ontwerpen en aandacht voor detail. Elk aspect is doordacht en zorgvuldig gecreëerd, met een focus op luxe en comfort die naadloos samenkomen in een harmonieus geheel.

Mis niet de mogelijkheid om te wonen in deze prachtige nieuwbouwresidentie met frontaal zeezicht, op een steenworp afstand van culturele en gastronomische hoogtepunten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek het summum van wonen aan de Belgische kust

 

8

appartementen

2 tot 3

slaapkamers

100%

rustige omgeving

FRONTAAL ZEEZICHT

ruime fietsenbergingen

DUURZAME APPARTEMENTEN

Over

Accountmanager sales verkoper Johan De Vos POC Real Estate
Johan De Vos

+32 475 37 08 90
johan@pocrealestate.com

Dinsdag – Zaterdag 
9:00 – 18:00

Graag meer info? Neem contact met ons op: