Logo Marina Royale wit

Over

De drie grootste troeven van Marina Royale:

  • Magnifiek, uniek en ongeëvenaard uitzicht op de Baltische zee. 
  • Ook veelbelovende kleinere units beschikbaar om te investeren en direct rendement te boeken. 
  • U wordt volledig ontzorgd: huurservice, meubelpakketten, ..

Marina Royale bestaat uit 3 grote, residentiële gebouwen  (Ultra Mar – 100% verkocht, Vista Mar – oplevering zomer ’23 en Mira Mar – binnenkort in verkoop), maar het draait hier in de eerste plaats om een totaalconcept. Naast een groot aantal residenties met uitgebreide voorzieningen (waaronder een zwembad en een wellness center) omvat Marina Royale ook een prachtige jachthaven met elegante promenade, tal van gezellige cafeetjes, leuke restaurants en allerlei winkeltjes waar zowel bewoners als bezoekers hun hart aan kunnen ophalen. Het geheel wordt gekenmerkt door een prachtig moderne architectuur met bijzondere aandacht voor detail.

Marina Royale biedt een waaier aan faciliteiten en attracties, zoals shops, cafés, kids’ clubs en restaurants. Een eigen restaurant vindt u in de residentie Ultra Mar: het Lido is dan zeker uw gastronomische place to be. Deze kleine bistro schotelt u een verrukkelijk menu en unieke sfeer voor, allemaal geïnspireerd door de zee. De gerechten zijn simpel, vers en bereid met lokale producten. En toch vindt u hier en daar ook een toets Belgische, Franse en Poolse cuisine terug.

100%

rustige locatie

overal

magnifiek zeezicht

meerdere

Faciliteiten

5% - 6%

rendement

1 tot 3

slaapkamers

100%

topafwerking

Over

Neem een kijkje en laat je overtuigen.

Brochure Marina Royale

Een panoramisch zicht op zee, voor minder gaan we niet.

LIGGING

De Baltische zee prikkelt alle zintuigen.

De Baltische Zee is een unieke regio in Europa dankzij de zeer gevarieerde natuur en brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden. Of u nu houdt van een fietstocht op de dijk, een wandeling in de duinen of het bos, een gezellig terrasje of een gastronomisch avontuur, het ligt allemaal binnen handbereik. Zeker in het prachtige stadje Darlowo, waar het project Marina Royale ontwikkeld wordt. Marina Royale ligt pal aan de Baltische Zee en biedt u dus meteen toegang tot het beste dat de zee te bieden heeft.

Investeren

Investeren in vastgoed blijft een slimme zet.

De hoogstaande, Belgische kwaliteit waar POC al jaren om bekend staat vertaalt zich uiteraard ook naar dit prachtproject op Poolse bodem, en ook de Belgische bouwtechnische- en isolatienormen gelden hier evenzeer. Driedubbele beglazing, de meest recente technologie, maar liefst 10 jaar waarborg…Voeg daar huuropbrengsten met een rendement tot 5 à 6% aan toe, en u begrijpt waarom Marina Royale omschreven wordt als een unieke, veelbelovende investering, zowel voor geïnteresseerde kopers in België als in Polen zelf. Bovendien zorgen we voor een volledige ontzorging, u investeert, wij zorgen voor de rest. 

Over

Logo Marina Royale wit

Meer weten over dit project? 
Neem alvast een kijkje op onze projectwebsite of contacteer ons voor meer info. 

Over

De prachtige promenade maakt het geheel af.

Marina Royale

Prachtige promenade

Thermisch en akoestische isolatie

Airconditioning

270cm hoge plafonds

Ondergrondse garages

Ruime balkons

Binnenzwembad

Bakkerij en andere winkels

Over

POC Partners

+32 51 46 79 21
verkoop@pocrealestate.be

VRAAG MEER INFO