Nieuws

Updates over onze projecten, spannend nieuws of interessante evenementen? Ontdek het hier.

november 29, 2023

In vijf vragen gaan we met architect Sebastiaan Demey (architectenbureau Arcas) in op het Trouville project en ontdekken we zijn visie architectuur aan de kust.
Op onze site in De Haan werden er heel wat archeologische vondsten aangetroffen. Hierbij het persbericht van de gemeente De Haan.
Uw oud appartement aan zee ruilen voor een nieuw?
Mede-eigenaars van een verouderd appartementsgebouw zien vaak met lede ogen aan hoe hun kustvastgoed aan kwaliteit en aantrekkelijkheid inboet. Een interessante oplossing is een ruildossier.
Duurzaam bouwen dankzij lokale leveranciers
Duurzaam bouwen is ruimer dan alleen kiezen voor duurzame materialen of technieken. Lees hoe wij onze ecologische voetafdruk verkleinen dankzij de keuze voor lokale leveranciers.
Waarom nieuwbouw een slimme investering blijft POC Real Estate Projectontwikkeling
Is de keuze voor nieuwbouw nog steeds verstandig in huidige tijden? NATUURLIJK! We leggen graag uit waarom.
Petit Rouge Blankenberge Projectontwikkeling kustvastgoed Blankenberge POC Real Estate
Dit iconisch hotel was met sloop bedreigd, maar POC Real Estate en Ion zijn vastberaden om gevel te redden. Lees hier het persbericht.
Gevel van POC Real Estate Roeselare Headquarters
Een fris logo en een gloednieuwe uitvalsbasis in Roeselare zijn de eerste wapenfeiten in 2023 voor POC Real Estate. CEO Elisabeth Van Damme, sinds begin 2022 aan het roer, werkte een ambitieus ‘plan 2030’ uit waarvoor het startschot nu gegeven is.