OVER POC Real Estate

Over POC

MISSIE

Woondromen aan de kust.

POC heeft als missie om woonprojecten met meerwaarde te ontwikkelen.

Deze meerwaarde creëren we door telkens opnieuw een uniek en duurzaam concept uit te werken op maat van de klant en zijn omgeving.

In ons segment zijn we een gevestigde waarde aan de Belgische kust en een ambitieuze speler aan de Poolse kust.

Naast het vertrouwen dat onze aandeelhouders afdwingen in de markt, is het talent van onze medewerkers een belangrijke fundament om onze onderneming verder uit te bouwen.

Hert stelt ons in staat om vol trots de woondroom van onze klanten waar te maken binnen de juiste maatschappelijke context.

Vertrouwen, ambitie en perfectie in alles wat we ondernemen.

Serge Tourlouse

concepten

Op unieke locaties horen unieke oplossingen.

We besteden van de eerste schetsen tot de finale plannen veel tijd aan grootse indrukken en kleine details, tot alles perfect zit. Dat merkt u aan het doordacht architectuurconcept en voelt u ook wanneer u bij ons binnenstapt. De extra tijd die wij besteden aan een sterk ontwerp, wint u terug in het zorgeloos wonen.

KWALITEIT

Bouwen is een vak én een passie.

Voor uw woning of appartement gaat POC Real Estate tot het uiterste, met een tomeloze energie, de permanente zoektocht naar de beste materialen en oplossingen, en de durf om de dingen in vraag te stellen.

De kwaliteit die we u bieden met onze ontwerpers, projectleiders, technische en financiële experts is een kwestie van gepassioneerd teamwork.

Uitleg plannen

CONTROLE

Die houden we steeds in eigen handen.

Onze eigen projectingenieurs coördineren het project van A tot Z. Zij staan in voor overleg en opvolging met alle externe leveranciers en partners.

Zo zijn we zeker dat zelfs de kleinste schroef op de juiste plaats zit en dat uw woning of appartement aan alle kwaliteitseisen voldoet zoals we die beloven.

Man op de vaargeul van Nieuwpoort

RENDEMENT

Onze exclusieve woonprojecten leveren dubbel rendement.

Het maximaal comfort leidt tot gemoedsrust en extra genieten. De uitzonderlijke locaties aan de Belgische kust leveren meerwaarde op lange termijn.