OVER POC Real Estate

Over POC

organisatie

Missie & Visie

POC heeft als missie om woonprojecten met meerwaarde te ontwikkelen. Deze meerwaarde creëren we door telkens opnieuw een uniek en duurzaam concept uit te werken op maat van de klant en zijn omgeving. In ons segment zijn we een gevestigde waarde aan de Belgische kust en een ambitieuze speler aan de Poolse kust.

Naast het vertrouwen dat onze aandeelhouders afdwingen in de markt, zijn het talent van onze medewerkers en het handelen naar onze bedrijfswaarden, belangrijke fundamenten om onze onderneming verder uit te bouwen.

Dit vertaalt zich in een visie waarbij POC ernaar streeft om steeds een ambitieuze organisatie te zijn én op elk moment een excellente partner te zijn voor al haar stakeholders.

Dit doen we door maximaal in te zetten op ritme, kwaliteit en vertrouwen. Het stelt ons zo in staat om vol trots de woondroom van onze klanten waar te maken binnen de juiste maatschappelijke context.

Onze bedrijfswaarden

EXCELLENCE

Bij POC streven we er elke dag naar om consequent een hoge standaard te leveren; van ontwikkeling tot verkoop en oplevering. Hierbij is kwaliteit de absolute basisvoorwaarde voor succes op lange termijn. Wij streven niet enkel naar de beste kwaliteit in onze projecten maar ook in onze manier van samenwerken.

AMBITIOUS

Bij POC kiezen we zowel in onze organisatie als in onze projecten altijd voor een duurzame aanpak.

Dit stimuleert ons om te werken op nieuwe oplossingen en hogere doelstellingen waarbij we onszelf steeds blijven verbeteren.

TRUST

POC is een betrouwbare partner die sinds 30 jaar zorgt voor een goede balans tussen groep en individu en zo een sfeer creëert waarin elke stakeholder zich goed voelt.
Bij alles wat we doen stellen we de vertrouwensrelatie voorop. De kwaliteit van onze projecten wordt altijd ontworpen en geleverd met de eindgebruiker in gedachten.

ORGANISATIE

CEO

De dagelijkse leiding van POC Real Estate is in handen van Elisabeth Van Damme in samenwerking met een dynamisch management team.

Organisatie

Aandeelhouders

 • Imdoma BV, een investeringsmaatschappij van de familie Donck, dewelke 25% aandeelhouder is.
  De familie Donck (Imdoma BV) jarenlang actief in de zuivelindustrie, herinvesteert vandaag in vastgoed en treedt op als partner en lange termijn aandeelhouder in bedrijven .
 • Tosalu NV, een investeringsmaatschappij van de familie Desimpel, dewelke 25% aandeelhouder is.
  De familie Desimpel is met de productie van bakstenen een begrip geworden in de bouwwereld. Als één van de Europese marktleiders werd het bedrijf overgenomen door de groep Hanson, waarna de groep Luc Desimpel herinvesteerde in vastgoed aan de Belgische en Poolse kust, en in private equity.
 • Despiegelaere Promotions NV, een investeringsmaatschappij van de familie Despiegelaere, dewelke 25% aandeelhouder is.
  De familie Despiegelaere was jarenlang actief in de textielsector. Vandaag investeert de Group Despiegelaere vooral in hernieuwbare energie in diverse Europese landen en in vastgoed aan de Belgische en Poolse kust.
 • GT&Co, een investeringsmaatschappij van de familie Vandermarliere, dewelke 25% aandeelhouder is.

Organisatie

Raad van Bestuur

De raad van bestuur van POC Real Estate is samengesteld uit:

 • Familie Vandermarliere, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Sofie Vandermarliere en De Heer Jean-Luc Desmet
 • Familie Despiegelaere, vast vertegenwoordigd door De Heer Arthur Despiegelaere
 • Familie Desimpel, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Lucie Desimpel
 • Familie Donck, vast vertegenwoordigd door De heer Robert Donck
 • Mevrouw Elisabeth Van Damme, CEO POC Real Estate