januari 6, 2023

POC Real Estate meet zichzelf nieuwe ambities aan in nieuwe hoofdzetel.

Blogpost Benny Govaert

POC Partners drukt zijn stempel op exclusief vastgoed aan de Belgische en aan de Poolse kust. Een 100-tal realisaties en een persoonlijke aanpak zetten POC al op de kaart binnen de sector. Toch koestert de nieuwe CEO Elisabeth Van Damme gezonde ambitie: “We willen verder groeien, zowel in België als in Polen. Steeds met een duidelijke focus op de beste kwaliteit en een stevige vertrouwensrelatie met onze klanten, partners en medewerkers.”

Gestage groei

Al meer dan 25 jaar waakt POC Partners over zijn drie kernwaarden: ambitie, perfectie en vertrouwen. Dat diepgewortelde DNA stond dan ook centraal bij de strategische denkoefening richting 2030. “De ambitie in ons verhaal is duidelijk: we willen groeien in onze nichemarkt. Het afgelopen jaar hebben we ingezet op het versterken van het team en van onze grondpositie aan de Belgische kust. Die lijn trekken we de komende jaren resoluut door”, zegt Elisabeth Van Damme.

Stijlvol hedendaags logo

De groeiambities en de eigenheid van POC matchten niet meer met het vorige logo. Voortaan profileert het bedrijf zich als POC Real Estate, binnen de holding POC Partners. De grote verandering, die zich op alle dragers zal doorzetten, is evenwel de nieuwe huisstijl met een stijlvol hedendaags logo. 

 “We houden het qua vormtaal eenvoudig en duidelijk”, vult de CEO aan. “Dit typeert ons team en onze operationele werking.” “Het licht golfje in de -O is een subtiele knipoog naar de zee”.

Verhuis naar Roeselare

De nieuwe wind bracht POC Real Estate – tot voor kort in Pittem gevestigd – ook naar een andere locatie. Het team startte 2023 in hun nieuwe kantoren in Roeselare. “Zowel naar klanten als naar nieuwe medewerkers willen we meteen de juiste toon zetten”, legt Elisabeth Van Damme uit. “Het was een uitgelezen kans om ons meer bereikbaar in de markt te zetten. In het landschapskantoor vinden collega’s elkaar nog vlotter en hebben ze meer ruimte om zichzelf ten volle te ontplooien, en dat draagt dan weer bij aan ons groeiverhaal.”


Nieuw kantoor: in de gebouwen van R-Plaza, Koestraat 175A bus 2.1, 8800 Roeselare (te zien vanaf de ring).

Share:
januari 6, 2023
In de opstart van een project is een ruwbouwaannemer cruciaal voor POC Real Estate. Voor residentie Trouville in De Haan deed bouwbedrijf Govaere de ruwbouwwerken. Met Henri Govaere, vierde generatie in dit familiebedrijf, duiken we in vijf vragen over de ruwbouw.
Met een stapel vergunningsaanvragen in de aanslag is POC Real Estate klaar om in 2024 extra “gas te geven”, zoals CEO Elisabeth Van Damme het graag omschrijft. In zeven vragen blikt ze terug op de meest markante vaststellingen van 2023 en kijkt ze vooruit naar de perspectieven voor 2024.
Vijf vragen aan architectenbureau Arcas
In vijf vragen gaan we met architect Sebastiaan Demey (architectenbureau Arcas) in op het Trouville project en ontdekken we zijn visie architectuur aan de kust.
Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag en bezoek ons modelappartement in De Haan
Zondag 28 april 2024 | 13u tot 17u | Kardinaal Mercierlaan 36 - De Haan
Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag en bezoek ons modelappartement in De Haan
Zondag 28 april 2024 | 13u tot 17u | Kardinaal Mercierlaan 36 - De Haan