januari 6, 2023

POC Real Estate meet zichzelf nieuwe ambities aan in nieuwe hoofdzetel.

Gevel van POC Real Estate Roeselare Headquarters

POC Partners drukt zijn stempel op exclusief vastgoed aan de Belgische en aan de Poolse kust. Een 100-tal realisaties en een persoonlijke aanpak zetten POC al op de kaart binnen de sector. Toch koestert de nieuwe CEO Elisabeth Van Damme gezonde ambitie: “We willen verder groeien, zowel in België als in Polen. Steeds met een duidelijke focus op de beste kwaliteit en een stevige vertrouwensrelatie met onze klanten, partners en medewerkers.”

Gestage groei

Al meer dan 25 jaar waakt POC Partners over zijn drie kernwaarden: ambitie, perfectie en vertrouwen. Dat diepgewortelde DNA stond dan ook centraal bij de strategische denkoefening richting 2030. “De ambitie in ons verhaal is duidelijk: we willen groeien in onze nichemarkt. Het afgelopen jaar hebben we ingezet op het versterken van het team en van onze grondpositie aan de Belgische kust. Die lijn trekken we de komende jaren resoluut door”, zegt Elisabeth Van Damme.

Stijlvol hedendaags logo

De groeiambities en de eigenheid van POC matchten niet meer met het vorige logo. Voortaan profileert het bedrijf zich als POC Real Estate, binnen de holding POC Partners. De grote verandering, die zich op alle dragers zal doorzetten, is evenwel de nieuwe huisstijl met een stijlvol hedendaags logo. 

 “We houden het qua vormtaal eenvoudig en duidelijk”, vult de CEO aan. “Dit typeert ons team en onze operationele werking.” “Het licht golfje in de -O is een subtiele knipoog naar de zee”.

Verhuis naar Roeselare

De nieuwe wind bracht POC Real Estate – tot voor kort in Pittem gevestigd – ook naar een andere locatie. Het team startte 2023 in hun nieuwe kantoren in Roeselare. “Zowel naar klanten als naar nieuwe medewerkers willen we meteen de juiste toon zetten”, legt Elisabeth Van Damme uit. “Het was een uitgelezen kans om ons meer bereikbaar in de markt te zetten. In het landschapskantoor vinden collega’s elkaar nog vlotter en hebben ze meer ruimte om zichzelf ten volle te ontplooien, en dat draagt dan weer bij aan ons groeiverhaal.”


Nieuw kantoor: in de gebouwen van R-Plaza, Koestraat 175A bus 2.1, 8800 Roeselare (te zien vanaf de ring).

Share:
januari 6, 2023
Duurzaam bouwen dankzij lokale leveranciers
Duurzaam bouwen is ruimer dan alleen kiezen voor duurzame materialen of technieken. Lees hoe wij onze ecologische voetafdruk verkleinen dankzij de keuze voor lokale leveranciers.
Waarom nieuwbouw een slimme investering blijft POC Real Estate Projectontwikkeling
Is de keuze voor nieuwbouw nog steeds verstandig in huidige tijden? NATUURLIJK! We leggen graag uit waarom.
Petit Rouge Blankenberge Projectontwikkeling kustvastgoed Blankenberge POC Real Estate
Dit iconisch hotel was met sloop bedreigd, maar POC Real Estate en Ion zijn vastberaden om gevel te redden. Lees hier het persbericht.