december 29, 2022

Modelwoning Zoute Schorre in Knokke krijgt streepje kleur.

Modelwoning Zoute Schorre in Knokke krijgt streepje kleur

Opkomend kunsttalent Klaas Vanderperren zorgt voor wat leven in de modelwoning van Zoute Schorre.

Het historische hart van Knokke is een sublieme plaats om te wonen. Enerzijds kan je genieten van de rust in een groene omgeving met buurtwinkels in de nabijheid, anderzijds sta je met de fiets in een paar minuten in het bruisende centrum van de badstad of aan de zee.

Laat je daarom inspireren door onze kijkwoning en ontdek de fantastische locatie, de kwalitatieve materialen en de gedetailleerde afwerking. De unieke combinatie van hoogwaardige materialen en technologie zorgt voor een totaalbeleving.

Tegelijkertijd kan je de kunstwerken bewonderen van Klaas Vanderperren, een selfmade kunstenaar die op jonge leeftijd het Cobra museum in Amstelveen bezocht en toen al onder de charme kwam van Karel Appel en Asger Jong.

Stilistisch is hij verwant met de jonge generatie ‘Urban Artists’ en kwam zo terecht bij Basquiat, zijn voornaamste inspiratiebron ! De werken in de modelwoning kunnen aangekocht worden bij de kunstgalerij ART-Gallery in Knokke : https://www.art-gallery.be/nl/.

Maak een afspraak met onze makelaar en krijg een persoonlijke rondleiding in de modelwoning en de site Zoute Schorre.

Share:
december 29, 2022
Duurzaam bouwen dankzij lokale leveranciers
Duurzaam bouwen is ruimer dan alleen kiezen voor duurzame materialen of technieken. Lees hoe wij onze ecologische voetafdruk verkleinen dankzij de keuze voor lokale leveranciers.
Waarom nieuwbouw een slimme investering blijft POC Real Estate Projectontwikkeling
Is de keuze voor nieuwbouw nog steeds verstandig in huidige tijden? NATUURLIJK! We leggen graag uit waarom.
Petit Rouge Blankenberge Projectontwikkeling kustvastgoed Blankenberge POC Real Estate
Dit iconisch hotel was met sloop bedreigd, maar POC Real Estate en Ion zijn vastberaden om gevel te redden. Lees hier het persbericht.