december 29, 2022

Modelwoning Zoute Schorre in Knokke krijgt streepje kleur.

Blogpost Benny Govaert

Opkomend kunsttalent Klaas Vanderperren zorgt voor wat leven in de modelwoning van Zoute Schorre.

Het historische hart van Knokke is een sublieme plaats om te wonen. Enerzijds kan je genieten van de rust in een groene omgeving met buurtwinkels in de nabijheid, anderzijds sta je met de fiets in een paar minuten in het bruisende centrum van de badstad of aan de zee.

Laat je daarom inspireren door onze kijkwoning en ontdek de fantastische locatie, de kwalitatieve materialen en de gedetailleerde afwerking. De unieke combinatie van hoogwaardige materialen en technologie zorgt voor een totaalbeleving.

Tegelijkertijd kan je de kunstwerken bewonderen van Klaas Vanderperren, een selfmade kunstenaar die op jonge leeftijd het Cobra museum in Amstelveen bezocht en toen al onder de charme kwam van Karel Appel en Asger Jong.

Stilistisch is hij verwant met de jonge generatie ‘Urban Artists’ en kwam zo terecht bij Basquiat, zijn voornaamste inspiratiebron ! De werken in de modelwoning kunnen aangekocht worden bij de kunstgalerij ART-Gallery in Knokke : https://www.art-gallery.be/nl/.

Maak een afspraak met onze makelaar en krijg een persoonlijke rondleiding in de modelwoning en de site Zoute Schorre.

Share:
december 29, 2022
In de opstart van een project is een ruwbouwaannemer cruciaal voor POC Real Estate. Voor residentie Trouville in De Haan deed bouwbedrijf Govaere de ruwbouwwerken. Met Henri Govaere, vierde generatie in dit familiebedrijf, duiken we in vijf vragen over de ruwbouw.
Met een stapel vergunningsaanvragen in de aanslag is POC Real Estate klaar om in 2024 extra “gas te geven”, zoals CEO Elisabeth Van Damme het graag omschrijft. In zeven vragen blikt ze terug op de meest markante vaststellingen van 2023 en kijkt ze vooruit naar de perspectieven voor 2024.
Vijf vragen aan architectenbureau Arcas
In vijf vragen gaan we met architect Sebastiaan Demey (architectenbureau Arcas) in op het Trouville project en ontdekken we zijn visie architectuur aan de kust.
Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag en bezoek ons modelappartement in De Haan
Zondag 28 april 2024 | 13u tot 17u | Kardinaal Mercierlaan 36 - De Haan
Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag en bezoek ons modelappartement in De Haan
Zondag 28 april 2024 | 13u tot 17u | Kardinaal Mercierlaan 36 - De Haan